Posted

Quanta Italia va organiza pe data de 4 mai 2017 evenimentul “Fabrica 4.0” care va avea loc in sediul grupului din Milano. Reteaua parteneriala ICT Skills Lab va prezenta cu aceasta ocazie oferta de produse si servicii de consultanta specifice Industriei 4.0: Realitatea imbunatatita si realitatea virtuala, Simularea de proces si de produs, Big Data Analytics, Formare specifica si consultanta pentru accesarea masurilor financiare de sprijin dedicate.

Principalele teme supuse discutiei in cadrul evenimentului vor fi: “Planificarea inovatiei la nivelul intreprinderii pentru a genera efiecienta”, “Planul national de finantare pentru Industria 4.0”, “Managementul ciclului de viata al produsului: PLM 3D Experience”, “Implementarea la nivelul intreprinderii a modelului Fabrica 4.0: propuneri de formare si consultanta”, “Demonstratie practica Virtual Room si sisteme LinUP”.

Printre principalii speakeri se vor numara Prof. Giambattista Gruosso (Departamentul de Electronica, Informatii si Bioinginerie al Politehnicii di Milano, Ing. Antonio Maria Zinno (Step Sud Mare), Enrico Santori (Cadland S.r.l.), Fabio Campidoglio (Quanta Risorse Umane S.p.A).

Industria 4.0 este centrata pe digitalizarea tuturor activelor fizice si a proceselor precum si integrarea in ecosisteme digitale. Managementul si analiza datelor (Data&Analytics) reprezintă o capacitate de baza pentru aceasta industrie. Aplicatiile Industriei 4.0 sunt facilitate de tehnologii specifice, iar implementarea acestora necesita investitii in echipamente si sisteme, precum si formarea personalului implicat in acest proces.

Persoanele interesate sa participe la eveniment pot accesa linkul de mai jos:

https://www.eventbrite.it/e/biglietti-fabbrica-40-la-trasformazione-digitale-del-settore-manifatturiero-33703409806